0 comments

Ett bra sätt att få sig elektrolyter är från ett pulver som som du tillsätter i vatten. Här kommer ett härligt recept på en god dryck med elektrolyter som är enkel att tillreda och smakar bra.

Vad är elektrolyter?

Elektrolyter är mineralämnen i vätska  i en form där de bär på en elektrisk laddning. I kroppen är elektrolyternas uppgift att bibehålla vätskebalansen i cellerna och runt cellerna.

Vad är elektrolyer bra för?

Elektrolyter är elektriskt laddade mineraler och är bra för påfyllning av mineralhalterna i kroppen.  Mineraler är avgörande för ett stort antal funktioner i människokroppen kan ett intag av elektrolyter hjälpa dig att hålla en bra nivå av mineraler i kroppen.. Det finns minst 15 mineraler som av forskare klassas som nödvändiga för vår överlevnad och för att vår kropp ska fungera. Några av dessa är magnesium, kalium, natrium, kalcium.

Elektrolyer används av idrottsutövare och hjälper dem med uthållighetsprestation under långvarig uthållighetsträning. De förbättrar också vatttenupptaget vid olika träningsformer. När du svettas ut mycket mineraler som t.ex.vid feber är det bra att få i dig mer i form av elektrolyter. När du druckit alkohol kan ett tillskott av elektrolyter vara bra eftersom eftersom kroppen dräneras på mineraler samband med att du tar in alkohol i kroppen och när den förbränns.

1

Elektrolytpulver, 120g

Elektrolytpulver, 120g

Elektrolytpulver är ett kosttillskott från Pureness som innehåller en väl genomtänkt mineralblandning som är förstärkt med Opti MSM®.
159.00 kr
Köp nu/till butiken
LÄS HELA RECENSIONEN

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Hälsokost 4 Life