0 comments

Att ta hyaluronsyra-tillskott är något som blivit mycket populärt under senare tid. Det är främst tack vare de många fördelarna som friskare hud, snabbare sårläkning och stärkning av ben och leder. Hyaluronsyran i kroppen minskar naturligt med åren och är något som lätt bryts ner av oxiderande ämnen och UV-ljus. 

Det finns ett stort utbud av hyaluronsyra-tillskott och därför mycket att välja bland. Vi listar våra 5 favoriter på marknaden just nu. Läs mer om varför du bör ta hyaluronsyra-tillskott här. 

Topplista

 1. Healthwell Hyaluronsyra Plus – Bästa Hyaluronsyra enligt konsumenter

4,8 stjärnor

Healthwell Hyaluronsyra Plus är kapslar som innehåller 250 gram hyaluronsyra per kapsel. 

Detta tillskott innehåller ingredienser som tillför mycket näring till din kropp. Det är även lämpligt för dig som är vegetarian eller vegan. Användare förklarar att skillnad märks på både in-och utsidan av kroppen genom att leder känns mjukare och smidigare och huden ser slätare och friskare ut. 

Hyaluronsyra Plus innehåller även Vitamin C vilket är ett stort plus då du inte behöver tänka på att ta några extra tillskott. Produkten innehåller också citrusbioflavonoider som motverkar nedbrytning av fria radikaler tack vare att den fungerar som en antioxidant. 

Hyaluronsyra Plus är ett prisvärt alternativ som är ett bra val för dig som vill berika kroppen med extra hyaluronsyra. 

 • Vegansk
 • Prisvärd då det även finns större förpackningar att köpa
 • Innehåller C-vitamin
 • Kapslar som innehåller 250 g per kapsel
 1. Trikem Hyaluron Human – Bästa Hyaluronsyra i flytande form

4,8 stjärnor

Trikem Hyaluron Human är ett tillskott som hjälpt många att få smidigare leder och minskad smärta. Burken innehåller 500 ml och kommer i en flytande form med smak av citron. Trikem Hyaluron Human uppskattas mycket av användare och kosttillskottet har hjälpt dem med ledvärk och gett dem en större rörelsefrihet. 

Denna produkt dricker du och den ska tas 10 ml 2 gånger om dagen i 10 dagar. Därefter tar du 10 ml dagligen, och den dagliga dosen bör inte överskridas. 

Trikem Hyaluron Human är ett mycket prisvärt alternativ för dig som föredrar flytande form. 

 • Flytande form
 • Utan onödiga tillsatser
 • Flytande med citron smak
 • Har hjälpt personer med smärta och ledvärk
 • 500 ml per förpackning
 1. Hyaluronsyra + Vitamin C – Bästa hyaluronsyra-tillskottet inom skönhet

4,5 stjärnor

Hyaluronsyra + Vitamin C är kapslar med en fuktgivande egenskap som bland annat minskar synligheten av rynkor. Denna produkt rekommenderas starkt till dig med torr hy och som önskar en naturlig anti-age funktion. Denna produkt innehåller även C-vitamin och därför behöver du inte tänka på att ta några extra tillskott. 

En burk innehåller 60 kapslar och du bör ta en kapsel dagligen för maximal effekt. Detta är även ett mycket prisvärt alternativ och du kan köpa ett flertal burkar för ett reducerat pris. 

 • En burk innehåller 60 kapslar
 • Prisvärd då du kan köpa flera burkar för reducerat pris
 • Innehåller C-vitamin
 • Rekommenderas för dig med torr hy
 • Naturlig näring till hud och leder
 1. WeightWorld Hyaluronsyra – Bästa rena hyaluronsyra

4,5 stjärnor

WeightWorld Hyaluronsyra är kapslar som har en mycket effektiv effekt som stärker ben, hud och leder. Kapslarna förser både håret och huden med näring. Produkten är ett bra alternativ för dig med torra ögon och hud. Produkten fungerar även bra för att motverka ålderstecken och läkning av sår.

Varje kapsel består av 90% ren hyaluronsyra. Dessa kapslar är mycket kraftfulla med 600 mg per kapsel. På så sätt förser du kroppen med extra näring och inga studier har visat att för mycket hyaluronsyra kan orsaka biverkningar. Rekommenderat intag av hyaluronsyra är 2 kapslar om dagen vilket motsvarar ungefär 400-600 mg dagligen. 

Detta är en effektiv produkt som bidrar med näring till hår och hud samt stärker leder och ben i kroppen. Det är även ett prisvärt alternativ då du kan köpa fler burkar för ett reducerat pris samt att varje kapsel innehåller en hög mängd hyaluronsyra. 

 • Stärker ben, hud och leder
 • Består av 90% ren hyaluronsyra
 • Kraftfulla och effektiva kapslar
 • Prisvärt alternativ då du kan köpa fler burkar för att reducerat pris
 1. Alpha Plus Collagen + Hyaluronsyra – Bästa kombinationsprodukten inom hälsa

4,1 stjärnor

Alpha Plus Collagen + Hyaluronsyra är kapslar som innehåller kollagen och hyaluronsyra. Kollagen bidrar till en elasticitet och struktur i våra kroppsvävnader. Kapslarna innehåller även Vitamin C och Bambuextrak som har en positiv påverkan på huden – perfekt för dig med acnebesvär. Tack vare innehållet av dessa tillsatser behöver du inte tänka på att ta extra tillskott.

Vid användning av denna produkt tar du 2 kapslar dagligen 1–3 gånger om dagen. I varje förpackning får du 120 kapslar. 

Dessa kapslar arbetar mycket effektivt och de kommer även till ett mycket bra pris. Detta är en kombinationsprodukt vilket gör det till en mycket mer prisvärd produkt. 

 • Varje förpackning består utav 120 kapslar
 • Innehåller Vitamin C och bambuextrakt
 • Prisvärd kombinationsprodukt
 • Högkvalitativa och effektiva kapslar

Vilket hyaluronsyra är bäst för dig?

När du gör ditt val av hyaluronsyra-tillskott finns det en del att tänka på för att du ska hitta det tillskott som passar dig bäst. Vid val av hyaluronsyra är det bra om du ställer dig själv följande frågor:

 1. Vilka andra tillskott och tillsatser har hyaluronsyran?
 2. Vad är priset på produkten?
 3. Vad är smaken och lösningen av hyaluronsyran?
 1. Vilka andra tillskott och tillsatser har hyaluronsyran?

Hyaluronsyra sköter om huden och ger dig en förbättrad rörlighet i lederna. När du köper hyaluronsyra är det även vanligt att produkten innehåller andra tillskott och tillsatser som exempelvis C vitamin eller kollagen. Dessa produkter bidrar till en frisk och jämn hud. 

När produkten innehåller andra tillskott som exempelvis Vitamin C behöver du inte tänka på att ta extra tillskott. 

När du utsätter kroppen för solen eller äter ohälsosamt kan de fria radikalerna brytas ner i en snabbare hastighet. Vitamin C motverkar denna nedbrytning och fungerar som en antioxidant. På så sätt blir hyaluronsyra och Vitamin C en bra kombinationsprodukt. 

 1. Vad är priset på produkten?

Det finns många olika typer av hyaluronsyra-tillskott och alla till olika priser. Kombinationsprodukter är ofta något dyrare eftersom de innehåller flera olika tillskott. Däremot kan det vara ett mer prisvärt alternativ om du funderar på flera tillskott då det många gånger hade varit dyrare att köpa varje tillskott var för sig. 

För att ta reda på om en produkt är prisvärd eller inte är det även bra att se hur många kapslar du får och hur länge produkten räcker och därefter räkna ut kostnaden per dag.

 1. Vad är smaken och lösningen av hyaluronsyran?

Hyaluronsyra-tillskott är något som kan komma i kapslar eller flytande form. Innan du testat en produkt kan du omöjligt veta om smaken är något du kommer tycka om eller inte. Ett bra alternativ är därför att kika noga på recensioner och se om andra personer kommenterat smaken. 

Det finns också tillskott som är helt smakfria och dessa är bra alternativ om du vet att du har svårt med kosttillskottssmaker. Då fungerar det även bra med hyaluronsyra i tablettform. 

Vanliga frågor:

 1. Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra är något som finns naturligt i våra kroppar. Det minskar också med åren och kan brytas ner av saker som oxiderande ämnen och UV-ljus. 

Hyaluronsyra är en sockermolekyl som bland mycket hjälper till med förnyelsen av celler men också produktionen av kollagen. Hyaluronsyrans största funktion är att bevara vatten i din kropp, på så sätt håller sig vävnader insmorda och fuktiga. 

 1. Varför ska man ta hyaluronsyra-tillskott?

Du har mest hyaluronsyra i ögonen, huden och bindväven. Hyaluronsyra-tillskott hjälper bland dig med torra ögon, svaga ben och artros men ger dig också en friskare hud. Utöver det hjälper det även till med sårläkning. 

Många upplever att deras ledvärk och den ihärdiga smärtan har lättat vid användning av hyaluronsyra. 

 1. När ska jag ta hyaluronsyra-tillskott?

Genom att ta hyaluronsyra som tillskott får du ta del av en mängd fördelar som frisk och jämn hud, snabb sårläkning, stärkning av leder och ben och mycket mer. Beroende på produkt och hur många gram en kapsel består av varierar doseringen av produkten. 

Var mycket noga med att följa de rekommenderade doseringsinstruktionerna och se även till att inte överskrida gränsen, vilket vanligtvis är 2 kapslar per dag. Det kan däremot variera beroende på produkt och hur många mg hyaluronsyra varje kapsel är försedd med. 

About the Author

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Hälsokost 4 Life