Pepperjam Verification

Elektrolytpulver – Köp här och gör din egen sportdryck

Ett bra sätt att få sig elektrolyter är från ett pulver som som du tillsätter i vatten. Här kommer ett härligt recept på en god dryck med elektrolyter som är enkel att tillreda och smakar bra.

Vad är elektrolyter?

Elektrolyter är mineralämnen i vätska  i en form där de bär på en elektrisk laddning. I kroppen är elektrolyternas uppgift att bibehålla vätskebalansen i cellerna och runt cellerna.

Vad är elektrolyer bra för?

Elektrolyter är elektriskt laddade mineraler och är bra för påfyllning av mineralhalterna i kroppen.  Mineraler är avgörande för ett stort antal funktioner i människokroppen kan ett intag av elektrolyter hjälpa dig att hålla en bra nivå av mineraler i kroppen.. Det finns minst 15 mineraler som av forskare klassas som nödvändiga för vår överlevnad och för att vår kropp ska fungera. Några av dessa är magnesium, kalium, natrium, kalcium.

Elektrolyer används av idrottsutövare och hjälper dem med uthållighetsprestation under långvarig uthållighetsträning. De förbättrar också vatttenupptaget vid olika träningsformer. När du svettas ut mycket mineraler som t.ex.vid feber är det bra att få i dig mer i form av elektrolyter. När du druckit alkohol kan ett tillskott av elektrolyter vara bra eftersom eftersom kroppen dräneras på mineraler samband med att du tar in alkohol i kroppen och när den förbränns.

Gör din egen sportdryck för återhämtning
(med elektrolytpulver)

2 portioner | 2 minuter

En törstsläckande och syrlig dryck med elektrolyter som är bra för återhämtning. Perfekt för dig som tränar mycket och gör dig av med mycket mineraler och behöver nytt tillskott av dessa.

Även bra efter när du förlorat mycket mineraler efter konsumtion och förbränning av alkohol. Eller efter att du varit sjuk och förlorat mycket mineraler t.ex. genom att svettas ut det. .

Ingredienser:

Börja morgonen med den här härliga elektrolytdrycken eller förbered den och ta med den för att dricka till din träning.

Elektrolyter är med andra ord joniserade mineraler med en elektrisk laddning i vattenbaserade lösningar.. Eftersom mineralerDessa mineraler kan du får du i dig med elektrolytpulver från Pureness.k

Vi vill gärna ta del av dina åsikter

Lämna ett svar

Hälsokost 4 Life
Hälsokost 4 Life
Logo