Pepperjam Verification

Tabletter för att gå upp i vikt

Att gå upp i vikt, eller att bulka, är något som du behöver arbeta för under lång tid. När det gäller att gå upp i vikt och att bygga muskler har vi alla olika förutsättningar. Kost, träning och tillskott i form av tabletter eller pulver kan vara alla effektiva verktyg att jobba med för att lyckas med din viktökning. 

Det är långt ifrån lika många personer som är i behov av att gå upp i vikt som är i behov av att gå ner i vikt. För varje person som Googlar efter att gå upp i vikt är det 8 personer söker att gå ner i vikt.

Efterfrågan i det är fallet, är en förklaring till att det finns det brist i utbudet av bra tips på vad man kan göra för att gå ner i vikt. Framförallt från tillförlitliga källor.

Är du i behov av att gå upp i vikt ett första tips att ta dig en stund att uppskatta där du är. Du har just nu en kropp som många strävar efter att ha.

Vill du gå upp i vikt och ha mer muskler?

Vad som kommer krävas avgörs till en viss del av din genetik men betydande del avgörs av din livsstil och dina val. Ett av de enkla valen du själv kan göra är att utforska olika komplement till din kost & träning och se hur de påverkar dina försök till viktuppgång. Det finns många tabletter, pulver och kosttillskott som hävdar att de hjälper. Ett bra sätt att upptäcka vad som hjälper för just dig är att testa dig fram med hur olika tillskott påverkar din kropp.

Är du en av som tycker att det är i princip omöjligt att gå upp i vikt genom att bara äta mer?

När det gäller min egen träning har det genom åren känts som att hela tiden springa i en uppförsbacke när det gäller viktökning. Under största delen av mitt liv har det känts som att det är omöjligt för mig att gå upp i vikt.

Jag minns förra hösten när jag tränade 4-5 gånger per vecka på gymmet och hade gjort det i mer regelbundet under en lång tid (en sammanhängande period på mer än ett år).

Under det tiden kunde jag åta 6 gånger per dag och äta mig proppmätt nästa varje gång trots det gick jag knappt upp i vikt alls.

Att vara proppmätt kan ofta leda ofta till trötthet, dåsighet och slöhet och dessutom finns det forskning som pekar på att det kan bidra till kortare livslängd om man äter för mycket regelbundet under lång tid. Det är frågan om det är värt att äta sig så mätt för att gå upp

Det var viktigt att gå upp i vikt på ett näringsrikt sätt så jag kompromissade visserligen inte med att äta näringsrik kost.

Över ett år ökade jag en del i muskelmassa men jag mådde inte bra av att äta så mycket mat.

Något som gav mig ett väldigt bra resultat om än inte särskilt ihållande var att Kreatin tabletter. Gjorde både att jag ökade i vikt och blev starkare. Kreatin är en av de tillskott som studerats mest och har märkbara fördelar i min erfarenhet. För mig var det effektfullt så länga jag tog tillskott regelbudet men när jag slutade återgick jag till min vanliga vikt.

Jag föredrar leva på ett sätt där jag kan äta för att det är gott men samtidigt ha ett bra intag av ämnen som ger mig förutsättning att bygga mig stark. Tabletter för att gå upp vikt kan vara bra komplement till en näringsrikt kost i det här fallet.

Bästa tabletterna för att gå upp i vikt

Vi vill gärna ta del av dina åsikter

Lämna ett svar

Hälsokost 4 Life
Hälsokost 4 Life
Logo